H

HancickaP

2. 6. 2011 21:11
to je mi teda lito, ze s Egyptem mate takovehle zazitky

My tam jezdime s pritelem kazdy rok, nekdy i dvakrat. Jednou jsme byli v Hurghade a jinak do Sharm el Sheikhu. Samozrjeme smlouvat se musi, to je jejich kultura, pro nas sice nezvykla... Taky stoji za uvazenou, ze vetsinou jeden clovek, ktery pracuje v turistickem centru zivi rodinu (a nemyslim tim jenom zenu a deti) nekde daleko od Hurghady, takze jim clovek absolutne nemuze zazlivat, ze se snazi si prividelat. Ostatne taxikari v Praze taky nemaji zrovna nejlepsi povest a urcite nezivi tolik lidi a neprsepavaji venku pred hotelem na travniku, aby usetrili za ubytovnu.

Jinak jsme nikdy nemeli problemy s tim, ze by po nas nekdo vyzadoval spropitne za jakekoliv sluzby.

I

ironstat

2. 6. 2011 9:00
jiné zkušenosti

buď v tom neumíte chodit, nebo nevím, ale Egypt je velice příjemná a levná země, kde se dá s každým na všem domluvit a například ubytování za $2 na není problém (pochopitelně pro rodinu a ještě s postiženým dítětem musí být jiný komfort, i když to zase záleží na té rodině, jaký luxus potřebuje)

EK

fitzie

2. 6. 2011 8:37
skoro mám chuť se vyptávat

co je to za hurghadskou léčbu, že se vyplatilo tohle všechno absolvovat, a zda se neprovádí v jiném, pro rodinu s postiženými dětmi příznivějším, koutě světa.

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS